0744.811.690
0747.811.690
Creatie - Productie - Montaj
Personalizeaza-te! Fii UniQ!
Flori naturale personalizate
" Cum? "
Prin imprimarea oricarui mesaj direct pe flori!
Acestea vor atrage atentia si vor starni interesul pentru produsele si serviciile companiei dumneavoastra
Procesul de inscriptionare:
Pentru imprimare se potriveste orice floare care are petale relativ netede si late. Imprimarea se face pe o singura petala a acesteia. Culoarea florii, imaginea (desen, logo, poza) sau textul care vor fi aplicate sunt la alegerea clientului.
Se recomanda personalizarea florilor de culoare deschisa: alb, galben, portocaliu, roz. Astfel imprimarea de calitate se face obtinandu-se, in final, un contrast intre culoarea tusului si cea a petalei.
Efectul inscriptionarii florilor este garantat si de durata. Pe parcursul procesului de printare cu ajutorul unei imprimante specializate, se pastreaza o distanta minima intre dispozitiv si suprafata petalei. Tusul este astfel dispersat sub forma de pulbere in timpul printarii si adera la suprafata petalei pe care a fost aplicata in prealabil o solutie speciala transparenta.
In concluzie, va oferim un produs nemaintalnit pana acum pe piata de productie publicitara, de inalta calitate prin prezentarea unui nou concept de personalizare, rapid, cu rezultate exceptionale. Alegeti o modalitate neasteptata de a transmite un mesaj original, interesant, un nou mijloc de expresie vizuala: imprimarea artistica a florilor naturale! Cu siguranta veti obtine un avantaj competitiv.
NOTA: Atat modalitatea de imprimare a florilor, cat si materialele folosite pentru aceasta nu afecteaza in nici un fel calitatea petalei sau durata de viata a florilor personalizate.